снимка Кристина, фейсбук;  Само преди броени дни 32-годишната Кристина и мъжа

...
снимка Кристина, фейсбук;  Само преди броени дни 32-годишната Кристина и мъжа
Коментари Харесай

Майката Кристина, която изби децата си в Сандански: Нека ми ги вземат сега

снимка Кристина, фейсбук;  

Само преди броени дни 32-годишната Кристина и мъжа й Георги подписали пред обществената работа в Сандански протокол, че повече няма да се карат, че поставят завършек на свадите и ще обезпечат здравословна среда за развиването на децата им, научи.

Преди към месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите, само че в следствие размислила и се върнала при Георги, макар несъгласието на майка й и татко й, взаимното им общуване да продължи.

За свадите знаят и всички съседи, които нощес чули писъците на децата, алармирали на 112.

Бащата се прибрал и като не съумял да влезе, разрушил вратата и се натъкнал на ужасяващата панорама. Хукнал към полицията и посрещнал тръгналите към този момент към адреса служители на реда.

Страшна покруса, разясняват хората през днешния ден. А околните на Кристина признават: В последния месец не беше добре, нещо ставаше в главата и, говореше несвързани неща, очевидно е отключила заболяване... Кристина ще бъде прегледана от специалисти психиатри за определяне на положението и. Мотивът за кървавото закононарушение?! Неясен, тъй като какъв претекст може да има човек, който не е на себе си, в резултат на тежко психологично разстройство.

Днес къщата на фамилията е оживена. Влизат хора облечени в черно, с цел да припомнят за ужаса от нощес... Темата е най-коментирана в Сандански. Кристина преряза гърлата на двете си деца на 3 и 5 години и си призна " Те желаеха да ми ги вземат, ето дано ги вземат в този момент ", сподели дамата пред полицията.

Образувано е досъдебно производсво за двойното ликвидиране.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР